miercuri, 31 martie 2010

Îl ţine pe Pepe fără sex

Oana Zăvoranu speră ca in această săptămană să i se ierte toate păcatele. In acest sens, vedeta ţine post total, fără carne şi fără sex, spre disperarea soţului ei, Pepe, neobişnuit cu pauze atat de lungi.

Pentru că e Săptămâna Patimilor, Oana Zăvoranu încearcă să fie mai bună. A îngropat, pentru moment, securea războiului cu mama sa, Marioara, cea cu care se luptă pentru moştenirea de la tatăl ei, şi a refuzat toate invitaţiile la emisiunile de televiziune care doreau să dezbată acest subiect. “M-au chemat toţi, dar le-am spus că săptămâna aceasta nu vreau să vorbesc pe nimeni de rău, cu atât mai puţin pe mama mea”, spune, împăciuitoare, Oana.




Nu se mai ceartă nici cu mama ei

Postul nu e post însă dacă nu te abţii de la plăcerile trupeşti. Lucru destul de complicat, mai ales că Pepe nu e obişnuit să aibă pauze prea lungi între două partide de sex. “De la mâncare mi-e uşor să mă abţin, însă cu sexul e mai greu. Ne descurcăm noi, până la urmă”, a declarat, amuzată, vedeta, care se pregăteşte să revină la OTV cu o emisiune nouă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu