sâmbătă, 27 martie 2010

Lady Gaga - primul artist ale cărui videoclipuri au cumulat peste un miliard de vizualizări online

Lady Gaga este primul artist din istorie ale cărui videoclipuri au înregistrat peste un miliard de vizualizări online, informează nme.com.


Pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, Lady Gaga şi-a lansat albumul de debut, intitulat "The Fame", în 2008, însă nu a avut un mare impact asupra pieţei muzicale internaţionale. Dar primele două discuri single - "Just Dance" şi "Poker Face" - au obţinut poziţii fruntaşe în clasamente. Ea şi-a lansat cel de-al doilea album, "The Fame Monster", în noiembrie 2009. Până în prezent, a vândut peste 20 de milioane de single-uri în format digital şi peste patru milioane de albume în întreaga lume.





Artista în vârstă de 23 de ani s-a impus la categoriile "cea mai bună cântăreaţă internaţională", "cel mai bun album internaţional" ("The Fame") şi "revelaţia internaţională a anului".
Cifra nu include şi numărul de vizualizări înregistrate de videoclipurile "Paparazzi" şi "Telephone", în care apare şi Beyonce.



Datele au fost analizate de compania Visible Measure, folosind cifrele înregistrate de vizualizările videoclipurilor artistei publicate pe site-uri precum YouTube şi Vevo.
Lady Gaga este o cântăreaţă americană în vârstă de 23 de ani, câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial.
Cântăreaţa americană a reuşit această performanţă prin cumularea numărului de vizualizări de la numai trei videoclipuri. Astfel, videoclipul melodiei "Poker Face" a înregistrat 370 de milioane de vizualizări, "Bad romance" a cumulat 360 de milioane de vizualizări, iar videoclipul piesei "Just dance" a fost accesat de 273 de milioane de ori.



Cântăreaţa americană Lady Gaga, renumită pentru ţinutele ei excentrice, a triumfat, marţi seară, la Londra, câştigând trei trofee la cea de-a 30-a ediţie a galei Brit Awards, unde sunt decernate cele mai importante premii din industria muzicală britanică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu