miercuri, 10 martie 2010

Farmacista a refuzat să vândă pilule contraceptive din cauza religiei

O farmacistă care lucrează în Marea Britanie a şocat o clientă în momentul în care a refuzat să îi vândă pilule contraceptive, pe motiv că religia îi interzice să le comercializeze.


Janine Deeley, 38 de ani, a mers într-o farmacie din Anglia pentru a-şi cumpăra pilule contraceptive, care ar fi ajutat-o să scape de anumite dureri pe care le simţea în timpul menstruaţiei.

Farmacista a refuzat să i le elibereze şi i-a spus să vină în altă zi sau să aştepte schimbarea turei, pentru că ea nu îi poate vinde astfel de produse.

Total şocată de cele auzite, Janine a crezut iniţial că farmacista glumeşte, dar s-a enervat cumplit când a văzut că este tratată precum un copil. "Nu mi-a venit să cred că angajata poate fi atât de arogantă. De ce a refuzat să îmi dea nişte medicamente pentru care aveam prescripţie medicală? Sunt o persoană adultă şi vreau să fiu tratată ca atare", a spus clienta nemulţumită citată de cotidianul Daily Mail.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, urmând ca autorităţile britanice să investigheze motivul pentru care angajata farmaciei nu şi-a îndeplinit obligaţiile la locul de muncă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu