marți, 9 martie 2010

ANDREEA ESCA RELANSATA LA PRO TV IN FORMAT 3D

Vedeta-emblemă a postului din Pache Protopopescu ar putea beneficia în acest an de o transmisiune TV 3D pentru care telespectatorii vor avea nevoie de ochelari speciali, ca la proiecţiile 3D din sălile de cinema. Prin vocea lui Adrian Sârbu, CEO şi preşedinte, Central European Media Enterprises, grupul ce controlează trustul de presă MediaPro, se anunţă introducerea televiziunii 3D pe piaţa Europei Centrale şi de Sud-Est.

Prima ştiristă din România intrată în cartea de istorie are şansa de a fi şi cea dintâi recepţionată în trei dimensiuni pe malurile Dâmboviţei, prin cel mai modern sistem de televiziune pe care Pro TV îl pregăteşte de lansare. De altfel, Andreea Esca, alintată de Cârcotaşi „Fracturesca”, a stabilit deja un record de rezistenţă după ce, recent, a revenit la pupitrul ştirilor cu piciorul operat şi aflat în recuperare.


Potrivit lui Sârbu, compania va continua să ofere, printre altele, reality-show-uri şi telenovele cu bugete mici. Veniturile companiei CME au scăzut, anul trecut, cu 98,1 milioane de dolari, comparativ cu 2008, când grupul a înregistrat venituri de 274,5 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu