joi, 4 martie 2010

Preşedintele PNL Bucureşti a declarat, joi, după ce a fost ales în funcţie, că vrea să facă din PNL Bucureşti "cel mai tare partid" din Capitală.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a câştigat, joi seară, şefia PNL Bucureşti, la Conferinţa organizaţiei PNL din Capitală, cu 410 voturi, în timp ce contracandidatul său, Cristian Banu, a primit 176 de voturi.
"În primul rând vreau să le mulţumesc celor care m-au ales. Le cer însă tuturor să facem o echipă în continuare pentru că Bucureştiul are nevoie de soluţii liberale pentru rezolvarea problemelor pe care le are după atâta vreme şi care, din păcate, după atâtea mandate după 1989 de primar general şi atâţia primari generali au rămas nerezolvate", a spus Chiliman.

"Noi suntem singurii care putem să oferim bucureştenilor mai puţină politică şi mai multă administraţie. Noi suntem singurii care putem să le oferim bucureştenilor mai multe servicii de calitate la preţuri cât mai mici şi cred că tot aşa suntem singurii care putem să le oferim mai multă libertate şi mai puţină fiscalitate", a spus Chiliman.

"Este motivul pentru care le cer tuturor colegilor să continuăm din acest moment munca pentru organizare, pentru crearea acestui program în aşa fel încât cât mai repede să putem să le oferim bucureştenilor un proiect coerent din criza în care se află astăzi oraşul. Să nu uităm că Bucureştiul are probleme enorme privind traficul, lipsa locurilor de parcare, lipsa spaţiilor verzi", a mai spus el.

"Noi considerăm că soluţiile oferite de cei din stânga cât şi de partidul populist, fără identitate, care este PD-ul …deci noi considerăm că ce au făcut ei până acuma nu a fost decât să adâncească criza şi situaţia grea în care se află Bucureştiul", a mai spus Chiliman.

"La ora actuală PNL în Bucureşti este umăr la umăr cu PD şi scopul pe care îl am eu la ora actuală este să fac din PNL Bucureşti primul partid, cel mai tare partid din Bucureşti în aşa fel încât să putem obţine atât Primăria Generală cât şi cât mai multe din primăriile de sector în anul 2012", a mai spus Chiliman.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a câştigat, joi seară, şefia PNL Bucureşti, la Conferinţa organizaţiei PNL din Capitală, cu 410 voturi, în timp ce contracandidatul său, Cristian Banu, a primit 176 de voturi

În total au fost exprimate 611 voturi, 15 fiind nule.

Deşi se retrăsese din cursă, candidatul Leopold Lupuşanschi a primit trei voturi.

Chiliman este preşedinte interimar, din martie 2009, al Consiliului de Cordonare al PNL Bucureşti.

Vicepreşedinţi au fost aleşi Sorin Mihai Dima, cu 459 de voturi, Cristian Tudorache, 431 de voturi şi Adrian Neacşu, 398 de voturi.

Horia Scarlat, cu 184 de voturi şi Gigi Pană, cu 9 voturi, nu reuşit să devină vicepreşedinţi.

Marius Ioana a fost ales secretar general cu 451 de voturi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu