sâmbătă, 20 martie 2010

interzis sa se apropie de "bomba sexy"

Nicoleta Luciu nu mai merge la orice eveniment monden la care este invitata. Vedeta a devenit extrem de selectiva.
Faptul ca a acceptat sa prezinte pe acelasi podium, in cadrul unui eveniment, cu Iulia Tabacaru i-a cam facut probleme vedetei. Acum bruneta s-a trezit cu o serie de interdictii in ceea ce priveste activitatile ei din timpul liber.

 Aceasta nu-si mai anunta participarea pana nu afla toate detaliile si se asigura ca prezenta ei in acel context nu-i dauneaza imaginii. Toate acestea au inceput in urma cu o saptamana, cand Nicoleta a defilat pe podium alaturi de iubita fotbalistului Cristi Tanase, o prezenta controversata a carei imagine publica lasa de dorit. Cele doua au fost modele intr-o prezentare de rochii de mireasa a Ritei Muresan.

 Asocierea cu ea, chiar daca nu a fost voita, a atras oprobiul sefilor de la Pro ai Nicoletei. Acestia au mustrat-o pentru acest episod, explicandu-i ca o astfel de alaturare nu-i face niciun bine si contravine total imaginii pe care ei doresc ca bruneta sa o aiba. Potrivit surselor, Nicoleta a fost iertata de amenda dupa ce le-a explicat ca "bomba sexy" nu facea parte initial din echipa de modele, iar aparitia ei a fost complet neasteptata. Daca ar fi stiut de la bun inceput ca vor fi colege de podium, vedeta ar fi declinat invitatia. Chiar si asa, Nicoleta Luciu s-a trezit, se pare, cu o serie de interdictii si reguli pe care va trebui sa le urmeze cu sfintenie daca vrea sa mai aiba activitati in afara programului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu