duminică, 28 martie 2010

„De la Iepuraş vreau un antrenor''

Ţinând cont de jobul pe care-l are, vedeta trebuie să fie mereu în formă. Conştientă că nu trebuie să muncească prea mult pentru a-şi ţine în frâu kilogramele, vedetei i-a venit o nouă idee. De câteva zile, Moni frecventează sala de fitness, însă nu pentru a slăbi, ci pentru a căpăta tonus muscular. Obişnuită să-şi îndeplinească toate dorinţele, ea a început deja „să lucreze“ la ultimul moft. „De la Iepuraş vreau un antrenor”, a declarat Monica Columbeanu pentru Plictisită de cadourile materiale, cu ocazia venirii Iepuraşului, fotomodelul a găsit darul ideal care s-o satisfacă. Având în vedere că este obişnuită să fie înconjurată numai de persoane cu un aspect demn de lăudat, Moni nu doreşte ca lista ei să se termine la Ricky (fostul ei şofer, actual model), şi vrea să aibă alături încă un bărbat bine... mai exact, un antrenor de bodybuilding.


Recomandările lui Tavi pentru Moni:


- să renunţe la celebrele electrostimulări şi să treacă mai des pe la sala de fitness, pentru o tonifiere musculară mult mai vizibilă



- să-şi optimizeze condiţia fizică prin exerciţiile pe care le vom efectua împreună, îmbinând exerciţiile izolate cu cele cardio. Totodată, îi recomand clasele de aerobic susţinute, de colegii mei, în incinta clubului nostru.

- sunt şi antrenor de înot, deci o aştept cu nerăbdare şi cu mezina familiei Columbeanu, pentru nişte cursuri de nataţie
Par deja în şase luni”


Cu toate că îşi doreşte un frăţior pentru Irina, vedeta mai are de lucrat la un bebe. Verdictul testului „barza” i-a demonstrat că nu este încă însărcinată. „La prima vedere nu sunt încărcinată. La a doua... dacă beau doi litri de apă, par deja în şase luni”, a glumit soţia lui Irinel pe această temă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu