marți, 2 martie 2010

Elan Schwartzenberg: „M-a AGATAT intr-o discoteca”



Intr-un interviu acordat revistei „Playboy“, care a apărut astăzi pe piaţă, Omul de afaceri dezvaluie cum a luat nastere relatia lui cu Mihaela Radulescu ,vorbeşte despre femeia cu care a fost căsătorit timp de 10 ani. El a mărturisit că Mihaela Rădulescu a fost cea care a încercat să-l... cucerească. „M-a agăţat într-o discotecă, punându-mi în palmă un bilet, o hârtie de la bar, pe care scria cu pixul numele şi numărul ei de telefon”, declară omul de afaceri.



După aproximativ doi ani de la despărţire, Elan povesteşte despre începutul relaţiei cu fosta prezentatoare a emisiunii „Duminica în familie”. Omul de afaceri mărturiseşte că nu el a fost cel care a făcut primul pas, ci iniţiativa a avut-o chiar diva.
O altă vedetă cu care Elan a fost implicat într-o relaţie sentimentală este cântăreaţa Anna Lesko. El este de părere că celebritatea artistei se datorează într-o mare măsură Mihaelei Rădulescu.



„Tangenţe reale cu femei celebre am avut de două ori în viaţă. Pe Răduleasca, când am cunoscut-o, era departe de a fi vedetă şi, chiar şi-aşa, ea m-a agăţat pe mine, iar pe Lesko, când am văzut-o prima oară, nu prea o cunoştea nimeni în România. Aş putea risca afirmaţia că, într-un fel sau altul, Anna Lesko şi-a făcut lansarea publică prin replici în tabloide cu referire la Mihaela Rădulescu”, a mai adăugat Elan în aceeaşi publicaţie.


Contactată telefonic, diva a refuzat să comenteze declaraţiile fostului ei soţ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu