marți, 9 martie 2010

Sexy-Brăileanca: "Nu ştiu cine m-a lăsat gravidă! M-am culcat cu 20 de bărbaţi"

Sexy-Brăileanca este insărcinată, dar, pentru moment, nu ştie cine este tatăl copilului ei. Insă e sigură că va rezolva şi această problemă, fiind decisă să-i creeze odraslei sale condiţiile ideale pentru a avea o copilărie fericită.




“Încă nu ştiu cine este tatăl copilului, dar voi afla cât de curând. Am avut două nopţi fierbinţi în urmă cu o lună şi jumătate. Am avut chef să fac dragoste şi am vrut să bat orice record în domeniu, aşa că am făcut sex cu vreo 20 de bărbaţi. Voiam să văd dacă aş face faţă unui maraton sexual şi m-am convins că aş reuşi fără nici un fel de probleme. Acum însă, chiar dacă mi-aş dori, nu mai pot să mă înham la o asemenea ispravă”, ne-a spus Sexy-Brăileanca.



Fosta divă a filmelor porno româneşti este însă decisă să afle cine este tatăl bebeluşului ei, pentru că vrea să-i ofere micuţului o copilărie perfectă. “Voi face câteva teste şi, după ce voi afla cine e tatăl, dacă el îşi va dori, ne vom muta împreună. Sunt sigură că respectivul mă va cere de soţie, mai ales că dintre cei 20 de bărbaţi cu care mi-am petrecut noaptea cei mai mulţi îşi doresc să le fiu iubită. Scopul meu este să-i ofer bebeluşului pe care-l voi naşte o copilările perfectă, o familie fericită şi care să-i arate în fiecare moment că îi e alături”, ne-a mai spus Florina Mihăilă.






Vedeta filmelor pentru adulţi ne-a mărturisit că nu se aştepta să rămână însărcinată, mai ales că are doar 22 de ani. “Nu credeam niciodată că voi avea copil înainte de 28 de ani, pentru că voiam să strâng destui bani pentru a-mi deschide o afacere. Dar nu-mi fac griji, pentru că după ce voi naşte voi putea re- veni în domeniul show-urilor erotice în doar câteva luni şi voi recupera”, ne-a mai spus Sexy-Brăileanca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu