joi, 11 martie 2010

O româncă e cea mai tare

Bruneta, prezentată de Playboy ca o femeie "cu ochii pătrunzători şi adânci ca Marea Neagră" cu "formele ameţitoare, ca ale Dunării care se unduieşte de la izvor până la vărsare" şi "nobilă precum Carpaţii" locuieşte de doi ani în Nurnberg şi e chelneriţă.


Romanca Silvana Brăgaru a dat lovitura in Germania, fiind aleasă, recent, de cateva milioane de cititori ai ziarului Bild, cea mai sexy 'fată de prima pagină a anului'. Drept premiu, Silvana, 24 de ani, a primit 10.000 de euro şi un pictorial în revista Playboy.



Chiar dacă e greu de crezut când o priveşti, românca e singură de trei luni, cu toate că de pretendenţi sigur nu duce lipsă. În plus, contrar opiniei că femeile frumoase vor iubiţi plini de bani, Silvana a declarat pentru Bild că ea nu aşteaptă "un prinţ pe un cal alb", ci vrea un bărbat simplu, sincer şi fidel. Mai mult, românca preferă bărbaţii nemţi în detrimentul românilor, deoarece aceştia sunt "mai loiali".

Adoră să facă sex în locuri ciudate

Referitor tot la viaţa amoroasă, câştigătoarea spune că nu are nimic de ascuns, fiind o fată obişnuită. Nu îi plac aventurile de-o noapte şi nici nu a încercat aşa ceva. În schimb, a declarat că a făcut sex pentru prima dată când avea 18 ani şi că sărută extraordinar de bine.


Frumoasei care a împlinit 24 de ani chiar miercuri, pe 10 martie, nu îi vine să creadă nici acum că a reuşit să câştige un premiu aşa de important, pentru care s-a "bătut" cu multe tinere apetisante. Şi mama Silvanei, Camelia, e fericită pentru că fiica ei a ajuns să fie "cea mai frumoasă fată din Bild". “Sunt foarte mândră de fiica mea şi sper să ajungă un model de succes, faimos în toată lumea”, a declarat aceasta.


Mai mult românca a dezvăluit că adoră să facă sex în locuri ciudate, spre exemplu în maşină. Şi dacă tot a vorbit foarte mult despre sex, câştigătoarea concursului de frumuseţe a spus că sexul e important într-o relaţie, dar nu exagerat de important.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu