duminică, 28 martie 2010

Catalin Botezatu "O DESFINTEZ " Bianca Dragusanu

A lesinat si a stat cu perfuzii


Foarte suparat ca Bianca isi face de cap cat timp el se antreneaza zi lumina la "Dansez pentru tine", Catalin i-a transmis ca nu vrea sa mai auda de ea niciodata. Emotiile au coplesit-o pe blonda lui Bote, care, dupa ce a declarat ca ea il iubeste in continuare pe Catalin si ca il doreste inapoi in viata ei, a lesinat in timpul pauzei de publicitate si nu a mai revenit in platou pana la finalul emisiunii. Ea a beneficiat de asistenta medicala de urgenta si desi i s-a propus internarea, Bianca a refuzat sa petreaca noaptea in spital.
Drama cu lacrimi, suspine, lesinuri si perfuzii ieri seara, la emisiunea "Un show pacatos", prezentata de Dan Capatos la Antena 1...


Dupa mai multe episoade semnalate de presa despre infidelitatea Biancai Dragusanu - asistenta show-ului tv, creatorul de moda Catalin Botezatu a decis sa-i spuna adio chiar aproape de miezul noptii de joi spre vineri, cand ea se afla in direct.
In casa la... "Printul"
Picatura care a umplut paharul este vizita blondei in apartamentul fotbalistului Adrian Cristea, alintat si "Printul". Surprinsa de paparazzi la geamul apartamentului unde sta sportivul, Bianca a recunoscut ca l-a vizitat pe Cristea, insa nu singura, ci impreuna cu alte cateva prietene.

"Teatrul ei nu m-a impresionat deloc!"

Contactat de "ring", Catalin Botezatu a declarat:
O desfiintez! Am trecut peste tot ce facea parte din trecutul ei, dar de data asta a intrecut masura. Nu o mai iert. Teatrul pe care l-a jucat aseara in emisiune nu m-a impresionat deloc. Bianca nu mai exista pentru mine.
Am vrut sa o ajut, sa o fac mare, sa ajunga vedeta internationala, dar s-a terminat".

"Nu s-a intamplat nimic acolo, a fost doar o vizita. Daca voiam sa ma ascund de paparazzi, nu-mi parcam masina chiar langa intrarea in bloc, pentru ca exista si parcare subterana", si-a justificat blonda gestul fata de iubitul ei, Catalin Botezatu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu