marți, 23 martie 2010

Anamaria Ferentz a pus ochii pe Dragoş Bucurenci?

Ringul viselor de la „Dansez pentru tine" le poate împlini dorinţele concurenţilor, dar le poate aduce şi vedetelor un nou iubit(ă).


Între repetiţii, vedetele nu ezită să-şi arunce câte-o ocheadă, mai ales dacă se simpatizeză de ceva vreme, iar acest lucru poate naşte sentimente puternice. Este şi cazul cântăreţei Anamaria Ferentz şi a activistul ecologist de la Asociaţia „MaiMultVerde", Dragoş Bucurenci, care au început să se admire din ce în ce mai mult.

„M-am apropiat mai mult de Dragoş Bucurenci şi de echipa lui. E un băiat tare fin, educat. Oricum, sunt prietenă cu toţi, pe mulţi îi ştiam dinainte. Şi acum ne apropiem şi mai mult", a declarat Anamaria pentru ring.

Deşi îi place să danseze, cântăreaţa mărturiseşte că din cauza ritmului alert al antrenamentelor şi-a dat peste cap metabolismul.

„Eram familiarizată cu dansul, dar nu cu acest standard. E destul de dificil, dar încerc să fac faţă. Dorm mai mult, mă bag în pat odată cu găinile, de la 10 seara! Şi mânânc foarte mult toată ziua!", a adăugat artista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu