joi, 1 aprilie 2010

Florin Chilian condamnat la un an şi 10 luni de închisoare cu suspendare după ce a fost prins beat la volan

În iulie 2006 Florin Chilian a condus beat şi a produs un accident, în urma accidentului sentinţa dată nu a fost definitivă, însă joi s-a stabilit la Judecătoria Cluj-Napoca ca artistul să primească un an şi 10 luni de închisoare, cu suspendare.
Conform Mediafax, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Cluj-Napoca, Lucian Marian, a declarat că magistraţii l-au condamnat pe Chilian la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani şi zece luni, pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame / litru alcool pur în sânge.

Florin Chilian poate ataca sentinţa cu un apel în termen de 10 zile. Artistul a fost acuzat că în 2006 a condus o maşină deşi era ăn stare de ebrietate şi a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale grave. Ana Maria Georgescu, fosta iubită a solistului a fost şi ea audiată de magistraţi, pentru că la data accidentului aceasta îl însoţea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu