luni, 12 aprilie 2010

Botezatu şi-a făcut praf mâna

O seară plină de spectacol, conflicte şi accidentări a fost vineri, la "Dansez pentru tine" de la PRO TV. Emisiunea i-a adus la duel pe Cătălin Botezatu şi pe “Regina” Diana Dumitrescu, iar Dragoş Bucurenci a părăsit concursul


Prima care a cedat a fost Diana Dumitrescu, “Regina” izbucnind în plâns în timpul în care îşi primea notele pentru paso-doble. Ea a avut o săptămână foarte grea, în care, din cauza oboselii, a leşinat şi, pe fond nervos, s-a îmbolnăvit de Zona Zoster. Mai mult, frumoasa blondă este plină de vânătăi pe braţ din cauza căzăturilor repetate de la antrenamentele făcute alături de partenerul ei, Adrian.

Cătălin s-a certat cu Bursucul

Cătălin Botezatu nu a fost nici el ocolit de probleme. După o ceartă cu Bursucul, coregraful perechii Iuliana Luciu - Grigore, din care nu au lipsit cuvintele grele, epuizat din cauza antrenamentelor, cu genunchiul şi cu umărul nerefăcute din cauza accidentărilor, Bote şi-a făcut praf mâna dreaptă în timp ce se încălzea pentru dans, în culisele emisiunii. Cătălin Botezatu şi Diana Dumitrescu, alături de partenerii lor, Liuba şi Adrian, se vor înfrunta la duel în această săptămână. Telespectatorii îi pot salva trimiţând un sms la numărul 1276, cu textul “Diana” sau “Cătălin”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu