vineri, 2 aprilie 2010

«Regele sexului» riscă 5 ani de puşcărie

Poliţiştii de fontieră din Călăraşi au avut, ieri, un client de soi: manelistul Romeo Cobzaru, alias "Regele sexului", alias "Romeo Fantastik", vinovat de a fi circulat cu maşina cu numere de înmatriculare expirate.


Nici nu se crăpase bine de ziuă că la Chiciu, Călăraşi, în zona bacului, şi-a făcut apariţia un Nissan Primera care a atras imediat privirile poliţiştilor de frontieră.

Maşina avea numere expirate

La volanul maşinii era celebrul manelist care-şi spune ba “Regele sexului”, ba “Romeo Fantastik” şi care afişa un zâmbet până la urechi. Cum numerele de înmatriculare provizorii erau la fel de expirate ca şi autorizaţia de circulaţie a maşinii, “Fantastik-ul” a dat din colţ în colţ când a fost luat la întrebări de oamenii legii. “Acu’ mă duceam în Bulgaria s-o înmatriculez. Mă urcam pe bac şi eram acolo, da’ m-aţi oprit şi nu mai pot merge acum”, a spus manelistul încercand să iasă din încurcătură. Insensibili, poliţiştii de frontieră i-au făcut dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu numere false şi neînmatriculat, acuzaţii pentru care “Regele sexului” riscă să stea la “mititica” vreo cinci ani. Cercetările vor fi continuate de procurorii de la Parchetul Călăraşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu