marți, 20 aprilie 2010

Fiul lui Petre Roman A FOST CRESINAT LA Sf. Silvestru

Petrecerea a început imediat după slujba de creştinare a lui Petrus Roman. Invitaţii au plecat de la Biserica Sf. Silvestru spre Casa Oamenilor de Ştiinţă, acolo unde totul s-a desfăşurat în ceea mai mare discreţie. “ring” vă dezvăluie, în exclusivitate, cum a decurs evenimentul.


Petrus şi-a salutat invitaţii


Fiul lui Petre Roman a adormit imediat ce a ajuns la local, fiind lăsat în grija bonei. Când s-a trezit, fostul premier Petre Roman l-a adus pe micuţ în mijlocul petrecerii, iar invitaţii nu au ratat ocazia de a se fotografia cu el.

La început, invitaţii au socializat mai mult pe terasa localului odată cu debutul momentelor artistice susţinute de Mirabela Dauer şi Ovidiu Komornyik, apoi au luat cu asalt ringul de dans, primii fiind Silvia şi Petre Roman, urmaţi de naşii Dana şi Dinu Patriciu. Mai mult, la invitaţia lui Ovidiu Komornyik, Silvia Roman a acceptat să cânte două melodii în duet cu el. După ce a admirat-o, Petre Roman li s-a alăturat şi a interpretat şi el alături de ei melodia “Pe mine cine mă sărută”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu