joi, 22 iulie 2010

Zone Arena va fi demolată

Reprezentanţii SC Arena Invest SRL au comunicat Primăriei Sectorului 2 că, în urma notificărilor primite pentru demolarea construcţiilor ilegale din Zona Arena, a început demontarea tribunelor, urmând să fie demontată şi scena de spectacole, astfel că în zonă nu se vor mai organiza concerte.
Reprezentanţii societăţii au mai comunicat că nu vor mai organiza în acest perimetru niciun fel de concerte sau producţii muzicale, potrivit sursei citate.

Reprezentanţii SC Arena Invest SRL au anunţat Primăria sectorului 2 în legătură cu aceste decizii, în mod oficial, printr-o adresă transmisă ediului de sector.
Primăria Sectorului 2 a anunţat, joi, într-un comunicat de presă, că, în urma notificărilor făcute reprezentanţilor societăţii Arena Invest pentru demolarea construcţiilor ilegale din Zona Arena, aceştia au anunţat că au început deja demontarea tribunelor şi se află în curs de demontare a scenei de spectacole.
"Primăria Sectorului 2 a aplicat o amendă pentru ridicarea construcţiilor fără autorizaţie şi a dispus intrarea în legalitate însă proprietarul terenului nu s-a conformat măsurilor dispuse. Ştim că şi autorităţile municipale au aplicat, de asemenea, o amendă, probabil vom aştepta decizia instanţei pentru a demola clădrile", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Neculai Onţanu.


În ultima perioadă, la Zona Arena au avut loc mai multe evenimente artistice, printre care Ciuc Summer Fest (16 - 18 iulie), unde capete de afiş au fost Faithless, Pink Martini şi Gary Moore, dar şi concerte susţinute de Massive Attack, Aerosmith, Bob Dylan şi The Cranberries.


sursa:   MEDIAFAX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu