marți, 13 iulie 2010

Mel Gibson în declin: s-a difuzat a doua înregistrare în care îşi ameninţă fosta iubită

Pe măsură ce problemele lui Gibson se înrăutăţesc, perspectivele sale în industria filmului se diminuează.
Această a doua înregistrare în care actorul american o ameninţă pe fosta sa iubită, de această dată recunoscând că o loveşte, a ajuns rapid pe internet. Orice utilizator Youtube poate auzi vocea lui Gibson care îi spune urlând Oksanei, mama fiicei sale, că o va pune într-o grădină cu trandafiri şi că merită să fie lovită în cap. În cealaltă înregistrare îi critica garderoba şi o certa că şi-a pus silicoane şi o compara cu o căţea.


Gibson afirmă că dacă Oksana ar fi violată ar fi numai vina ei.
Mel Gibson este cercetat de poliţia din Los Angeles si din cauza acuzaţiilor de violenţă domestică aduse de fosta iubită a actorului, Oksana Grigorieva, potrivit presei internaţionale.

Departamentul de poliţie din Los Angeles a confirmat că desfăşoară o investigaţie cu privire la acuzaţiile de violenţă domestică aduse împotriva lui Mel Gibson. Reprezentanţii poliţiei nu au confirmat însă cine a apelat la lege.Fosta iubită a actorului l-a acuzat public pe Mel Gibson că a lovit-o de mai multe ori. În prezent Mel Gibson şi Oksana Grigorieva se luptă în justiţie pentru custodia fiicei lor, Lucia.
În ultimele zile au fost făcute publice mai multe înregistrări în care actorul vorbeşte despre fosta sa iubită folosind sintagme rasiste şi în care acesta recunoaşte că a lovit-o de câteva ori
Agenţii şi producătorii sunt de părere că lui Mel Gibson îi va fi greu să mai fie distribuit în filme după acest scandal. Mel a fost înregistrat în timp ce o ameninţa pe fosta lui iubită, Oksana Grigorieva.
"Nu cred că mai are o carieră în acest moment. Dacă vrea să producă un film vor fi oameni care îi vor banii, dar nu va face un film de studio decât dacă va fi lansat în altă parte, cred că femeile ar protesta în faţa studio-ului de producţie", scrie publicistul Amy Brownstein, potrivit usatoday.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu