miercuri, 14 iulie 2010

Audi, A9 Hybrid Sports Sedan

Iată care ar fi corespondentul lui BMW Vision Concept de la Audi, A9 Hybrid Sports Sedan, opera unui tânăr designer spaniol.








Audi nu a dat până acum nici un indiciu că ar vrea să dea o replică conceptului BMW Vision, designerii din Ingolstdat având o altă viziune în ceea ce priveşte viitoarea imagine de marcă şi concentrându-se pe alte proiecte. În schimb designul spaniol Daniel Garcia îşi pune această problemă şi realizează un model care se încadrează în acelaşi curent.






Dacă BMW Vision avea un design organic, Audi A9 se bazează pe un stil mai bine definit şi mai rotunjit. Creatorul spune că s-a inspirat din stilul arhitectural al lui Santiago Calatrava imprimat clădirilor din Valencia. Plafonul este un element foarte interesant, despre care autorul spune că este un material care îşi poate schimba culoarea sau se poate repara singur datorită nanotehnologiei din care este fabricat. Sună destul de abstract, la fel ca şi sistemul de propulsie, format din patru motoare electrice, cate unul in fiecare roată, dar fără a da şi alte detalii.





















Un comentariu: