miercuri, 14 iulie 2010

Mădălina Manole a fi împlinit azi 43 de ani

Artista Mădălina Manole a murit miercuri dimineaţă, fiind găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge cu capul spart, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Mădălina Petru, de către soţul cântăreţei, Mircea Petru, care a spus că artistei i s-a făcut rău.
Potrivit anchetatorilor, Mădălina Manole ar fi lăsat un mesaj pe telefonul soţului său.

Cântăreaţa, compozitoarea şi instrumentista Mădălina Manole s-a născut pe 14 iulie 1967, la Vălenii de Munte, în judeţul Prahova. Mădălina Manole era căsătorită şi avea un copil în vârstă de un an.

După ce a studiat chitara, Mădălina Manole a început să compună muzică pe versuri ale unor poeţi celebri. A debutat muzical la vârsta de 15 ani, la Cenaclul Tineretului prahovean.
Împreună cu Ştefania Ghiţă a format duetul Alfa şi Beta, cu care a participat la spectacolele Cenaclului Flacăra. A cântat alături de mulţi artişti consacraţi, precum Victor Socaciu, Gheorghe Gheorghiu, Mircea Rusu, Roşu şi Negru.



Cea mai apropiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardiorespirator, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare. Apoi a fost chemat medicul, care a ajuns în trei minute. Mădălina Manole a fost găsită lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare Lângă ea a fost găsit un bidon cu o substanţă chimică, pe hol mirosind puternic a această substanţă.În urmă cu trei săptămâni, cântăreaţa ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol. În locuinţa respectivă locuiesc soţul Mădălinei şi soacra acesteia.
Soţul artistei a declarat autorităţilor că aceasta ar fi luat medicamente, însă până la efectuarea necropsiei nu poate exista o pronunţare asupra cauzei decesului.


Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul dintre elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său pe telefonul acestuia, în care spunea că "nu se mai simte frumoasă", afirmă sursele citate.

Anchetatorii însă prelevează probe şi audiază membrii familiei cântăreţei pentru a elucida împrejurările în care s-a produs moartea Mădălinei Manole.

În urmă cu trei săptămâni, Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu