marți, 13 iulie 2010

Eveniment la RIN Hotel Otopeni şi Waterpark

RIN Hotel Otopeni a fost, duminică seara, gazda primei ediţii a competiţiei Miss Romanian Beauty. În cadrul evenimentului, 16 tinere din toate colţurile ţării s-au luptat pentru titlul obţinut, în final, de Andreea Moţoi din Bucureşti.
La acest eveniment s-au adunat la start 16 tinere din toată ţara care au concurat pentru titlul de Miss pe durata a patru probe.


Evenimentul, organizat de Elena Huianu (n.r. - deţinăt titlului Miss Academy 2009) în parteneriat cu RIN Hotel Otopeni şi Waterpark, a adunat la start 16 tinere din toată ţara care au concurat pentru titlul de Miss pe durata a patru probe. Juriul, din care a făcut parte şi actorul de comedie Romică Ţociu, au putut să le urmărească pe fete defilând, pe parcursul primelor trei probe, în ţinute de zi, lenjerie intimă şi rochii de seară. Fetele au trebuit să treacă şi printr-un test de cultură generală în ultima rundă a competiţiei.La finalul concursului, Miss Romanian Beauty 2010 a fost aleasă Andreea Moţoi, o tânără de 22 de ani din Bucureşti. Pe locul doi s-a clasat Elena Andreea Marc, din Oradea, în timp ce ultima poziţie a podiumului a fost ocupată de Sabina Cristina Loghin, din Constanţa.

 La final, Miss Romanian Beauty 2010 a fost desemnată Andreea Moţoi, o tânără de 22 de ani din Bucureşti. Pe locul doi s-a clasat Elena Andreea Marc, din Oradea, în timp ce ultima poziţie a podiumului a fost ocupată de Sabina Cristina Loghin, din Constanţa. De asemenea, la finalul competiţiei au mai fost acordate titlurile de Miss Waterpark, care i-a revenit Roxanei Vancea, din Târgu Jiu, Miss Fotogenie, câştigat de Anca Copaie, din Brăila, şi Miss Popularitate, care i-a revenit celei mai tinere participante, Luminiţa Oana Coardă, în vârstă de 16 ani, din Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu