marți, 16 februarie 2010

Mărimea penisului contează, când e vorba de prezervative


Unii spun că mărimea penisului contează, alţii că grosimea, dar care e adevărul până la urmă? Cercetătorii de la Institutul Kinsey din cadrul Universităţii Indiana au aflat răspunsul şi se pare că mărimea este cea care le dă bătăi de cap partenerilor atunci când este vorba de ...prezervative.
Potrivit unui studiu la care au participat 436 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 67 de ani, care au folosit prezervative pentru a întreţine relaţii sexuale în precedentele trei luni, s-a concluzionat că 44,7% dintre respondenţi au trăit experienţe neplăcute din cauza unor prezervative nepotrivite.

Mai mult, cei care folosesc prezervative nepotrivite se confruntă cu un risc de 2,5 ori mai mare ca aceste mijloace de protecţie să alunece sau să se rupă şi cu un risc de 5 ori mai mare de a suferi diverse iritaţii la nivelul penisului. Totodată, aceştia riscă să se confrunte cu un risc de două ori mai mare de a avea probleme de erecţie sau dificultăţi de a ajunge la orgasm.

Autorii studiului susţin că este necesară implementarea unor "mesaje sanitare", pentru a determina bărbaţii să îşi aleagă prezervativele cu mărimea cea mai potrivită. În opinia acestora, fabricanţii de prezervative ar trebui să redenumească cea mai mică mărime cu sintagma "large" (mare), apoi mărimea medie cu sintagma "extra large", deoarece bărbaţii nu vor dori să cumpere prezervative marcate "small" (mic) sau extra small.

Sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu