miercuri, 17 februarie 2010

Aici vă întâlneaţi, porumbeilor?



Surse din anturajul soţilor Năstase au declarat că fostul tenismen ar fi mutat sediul firmei Eventures Concept Solutions in vila familiei, din Bucureşti, pentru a reduce timpul petrecut de Amalia în compania asociatului ei, Răzvan Vasilescu.


Firma Eventures Concept Solutions, avându-i acţionari pe Amalia Năstase (34 de ani) şi Răzvan Vasilescu (30 de ani), în procente egale, a avut sediul pe strada Andrei Mureşanu, la numărul 18, într-un apartament de la primul etaj.

Este aceeaşi companie implicată într-un scandal mediatic, după ce a primit de la Ministerului Turismului 88.000 de euro, pentru lansarea, la Paris, a campaniei “România - Land of Choice”. Conform declaraţiilor vecinilor, firma şi-a mutat sediul, în urmă cu două luni, pe aceeaşi stradă, la nr. 8, acolo unde locuiesc soţii Năstase.


Stăteau până seara târziu la serviciu

Surse din anturajul cuplului Năstase spun că Ilie, care nu a fost văzut niciodată la biroul firmei, ar fi vrut să-şi ţină soţia sub observaţie, nefiind mulţumit de timpul petrecut de Amalia în compania lui Răzvan Vasilescu.

Fostul mare sportiv era cel care plătea chiria, pe care ulterior a renunţat să o mai achite. Vecinii susţin că Amalia şi Răzvan stăteau până seara târziu în “apartamentul de serviciu”, lucru care l-a pus pe gânduri pe Ilie Năstase.


E însurat?

Conform numărului de ieri al ziarului Naţional, Răzvan Vasilescu, presupusul amant al Amaliei, a lucrat la o companie de telefonie mobilă. Acolo şi-ar fi întâlnit şi soţia, pe Laura. Răzvan şi Laura s-ar fi căsătorit anul trecut. Despre Laura, apropiaţii spun că este o femeie de nota 10, absolventă de ASE, şi că lucrează de 7 ani la acelaşi loc de muncă.

Năstase, insistent cu «nepoata»

Ilie Năstase (63 de ani) are o relaţie destul de strânsă cu “nepoata” lui, Alice. Întâlnirea nocturnă pe care a avut-o acum două zile cu tânăra de la Antena 1, într-un club din Capitală, lăsând imediat loc la interpretări că cei doi ar avea o relaţie, nu a fost singulară.

Cu doar câteva zile înainte de a-şi anunţa public divorţul, fotoreporterii Libertăţii au imortalizat încă o scenă în care fostul sportiv şi modelul erau destul de apropiaţi. De această dată, a fost vorba de realizarea unui videoclip, în care juca şi tânăra Alice. În toiul filmărilor, pe neaşteptate, şi-a făcut intrarea şi Ilie Năstase, care, gentil cum îl ştim, i-a sărutat mâna “nepoatei” sale.


Sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu