luni, 15 februarie 2010

Amalia şi Ilie Năstase se băteau în amanţi şi în amante?



Ilie Năstase (63 de ani), fostul star al tenisului mondial, şi Amalia (34 de ani) au făcut vineri un anunţ-şoc. Divorţează! Punct! Cei doi au refuzat apoi să expună public motivele separării pentru “binele” fiicelor lor, Alessia (6 ani) şi Ema (3 ani şi jumătate). După ce a cules mărturii ale prietenilor şi ale persoanelor din anturajul celor doi, Libertatea a aflat posibilul motiv pentru care “Nasty” şi cea care i-a fost alături 14 ani, ultimii şapte ca soţie, se feresc să detalieze: amândoi s-ar fi înşelat, se pare, unul pe altul, iar povestea ar fi plină de amante şi amanţi.

Ar sacrifica totul pentru noua ei iubire

Divorţul dintre Amalia şi Ilie, anunţat de cei doi printr-o scrisoare deschisă, a născut o serie de supoziţii legate de motivaţia acestui gest. Surse din cadrul familiei fostului mare jucător de tenis susţin că Amalia ar avea un iubit, cu care are unele afaceri. “Visul Amaliei a fost să obţină jumătate din averea lui Ilie. Acum, după ce are deja un iubit, nu o mai interesează decât acel bărbat. Nimic altceva! Este dispusă să sacrifice totul pentru noua ei iubire”, a precizatsursa Libertăţii. Apoi a adăugat: “Când Amalia a fost întrebată caree cel mai valoroslucru pe care-l are din punct de vedere financiar, a răspuns cu nonşalanţă: jumătate din averea lui Ilie! Acum, cred că şi-a atins scopul şi este normal să vrea să divorţeze”.

«Ea era un zbir în tenis!»

Mai mult, Amalia s-ar fi amestecat inclusiv în problemele legate de lumea tenisului. “Ilie ajunsese să nu mai ia nici o decizie fără acordul ei. Era un fel de zbir în tenis. El nu vrea să iasă în faţă şi să povestească adevăratul motiv al divorţului, pentru că este prea domn şi nu vrea să o facă pe ea de râs”, a completat sursa Libertăţii.


Îndrăgostit de o puştoaică de 19 ani?

La puţin timp după anunţul divorţului dintre cei doi, s-a lansat ipoteza că, de fapt, Amalia ar fi fost cea care a dorit desfacerea căsătoriei, pentru simplul motiv că l-ar fi prins pe Ilie cu o amantă. Se spune că ar fi vorba de o tânără în vârstă de 19 ani, de care Ilie ar fi îndrăgostit. Amalia ar fi luat foc în clipa în care ar fi auzit de acest lucru, nemaidorind sub nici un chip să continue căsnicia. Amalia, care s-a întâlnit zilele trecute, la un hotel din centrul Bucureştiului, cu buna ei prietenă Dana Budeanu, se presupune că i s-ar fi plâns acesteia de infidelitatea lui Ilie.

Ameninţat cu divorţul şi acum doi ani

Amalia l-a ameninţat pe Ilie, în urmă cu doi ani, că va divorţa dacă el va mai candida la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, fiind sătulă de scandalurile în care era târâtă federaţia la vremea respectivă! Ilie s-a conformat şi şi-a înaintat demisia, declarând atunci că nu vrea să-şi sacrifice familia pentru sport.

Este prietenă cu Raluca Sandu

Amalia era o obişnuită a arenelor de tenis cu mult înainte de a-l cunoaşte pe Ilie Năstase. Libertatea a aflat că, de fapt, Amalia se învârtea în cercul jucătorilor de tenis, prin prisma relaţiei de prietenie pe care o avea cu fosta jucătoare Raluca Sandu (foto), fiica şefului Federaţiei Române de Fotbal. Acest lucru ne-a fost confirmat chiar de fostul mare jucător Florin Segărceanu. “Amalia venea la meciurile de tenis cu mult înainte de a-l cunoaşte pe Ilie. Era bună prietenă cu Raluca. Într-un fel intrase în cercul nostru de prieteni”, ne-a explicat Segărceanu.

Sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu