miercuri, 17 februarie 2010

I-a cerut Iri divorţul Monicăi?


Irinel ar fi vrut să se despartă de soţia lui, insă s-a răzgandit, de teamă să nu piardă copilul.

Căsnicia soţilor Monica şi Irinel Columbeanu este la un pas de destrămare, anunţă revista Star, care precizează că afaceristul i-a cerut soţiei sale să accepte divorţul. Nemulţumirile lui Irinel sunt legate de faptul că Moni s-a mutat de la domiciliul conjugal şi îşi petrece cea mai mare parte a timpului cu sora ei şi cu prietenul acesteia.

Scandalurile din ultimul an şi nemulţumirile acumulate i-au adus pe soţii Monica şi Irinel Columbeanu în pragul divorţului. Afaceristul a fost, se pare, cel care a plănuit în amănunt separarea definitivă, dar Monica nu a fost de acord deocamdată. Conform revistei Star, băcăuanca l-a ameninţat pe Irinel că o va lua pe fetiţa lor, Irina, şi nu-l va lăsa să o vadă decât când va avea ea chef.

Irinel şi Monica Columbeanu s-au certat din cauza escapadelor nocturne pe care aceasta le are împreună cu sora ei, Ramona (dreapta)

Irina merge la Izvorani, la tatăl ei, doar în vizită

Zvonurile despre destrămarea cuplului au apărut încă de anul trecut, când Moni a plecat de acasă şi s-a mutat în apartamentul din Piaţa Victoriei, pe motiv că vrea să înveţe pentru licenţă.

Apoi a început să iasă la evenimente fără soţul ei, iar, mai târziu, scandalurile în care a fost implicată au erodat şi mai mult căsnicia cu Irinel.

În prezent, Monica locuieşte cu fiica ei, Irina, în Bucureşti şi merge la Izvorani doar în vizită, iar cea mai mare parte a timpului liber şi-o petrece alături de sora ei, Ramona, şi de prietenul acesteia, Gabi Bădălău.

Sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu