sâmbătă, 6 februarie 2010

Georgiana Munteanu, o elevă de 19 ani de la un liceu din Iaşi, susţine că incă din clasa a VIII-a s-a iubit cu profesoara ei de limba română.


“Am cunoscut-o pe profesoara de română Doina Răuleţ în clasa a VII-a. Ea avea atunci 44 de ani şi locuia împreună cu o domnişoară educatoare, despre care am aflat că era iubita ei. Auzisem că e lesbiană, însă credeam că sunt bârfe”, spune Georgiana.

Primul sărut, în clasa a VIII-a

Copila a fost sărutată pentru prima dată când era în clasa a VIII-a, de către profa ei. “Am mers la meditaţii, pentru examenul de capacitate şi când ne-am pupat, mi-a evitat obrazul. A coborât uşor spre colţul gurii şi a ajuns la buze... Era prima dată când cineva mă săruta”, îşi aminteşte fata.


“După câteva zile, colega ei de apartament plecase într-o excursie, iar profa m-a invitat la ea, peste noapte. În seara aceea ne-am sărutat, apoi şi-a strecurat mâna în chiloţi şi m-a atins între picioare. Credeam că-i doar o mângâiere… sau ceva asemănător... Era însă mai mult decât atât...”, rememorează Georgiana.

Relaţia celor două a continuat apoi şi în vacanţa de vară, într-o tabără din munţii Bucegi. “Noaptea, chiar în camera fetelor, venea în patul meu, care era deasupra, şi în timp ce discuta cu celelalte eleve, pe întuneric, îşi strecura mâna în chiloţii mei”, spune fata.

Cele două au continuat să se vadă şi când Georgiana a început liceul la Iaşi, însă în clasa a X-a, mama fetei a aflat despre relaţie şi i-a cerut să nu se mai vadă cu profa. Disperată, Georgiana a încercat să se sinucidă, apoi a continuat să se vadă cu iubita ei, pe ascuns, până anul trecut.

“Mi-am dat seama că nu e bine ce facem şi am refuzat să mai fac dragoste cu ea, iar după un timp ne-am despărţit”, zice fata. Mai mult, eleva a depus plângere la poliţie şi la Inspectoratul Şcolar, iar profa este acum anchetată.

Caz identic la o şcoală din Bucureşti

Conform ziare.com, în noiembrie 2007, Viorica Iovan (51 de ani), profesoară de chimie la Şcoala Centrală din Bucureşti, a fost acuzată de hărţuire sexuală de o elevă de clasa a IX-a. În urma incidentului, Iovan s-a prezentat în faţa unei comisii şi a fost expertizată psihic. Profa a fost declarată aptă de a preda, astfel că s-a întors la catedră.


Sursa
: Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu