duminică, 27 februarie 2011

Razboi intre Columbeni. Iri rupe tacerea: "Voi lupta pana la capat".

Divortul anului a inceput vineri dimineata la Judecatoria Buftea. Monica si Irinel Columbeanu nu s-au intalnit fata in fata, pentru ca ea nici nu s-a dat jos din masina.

Le-a cerut judectorilor prin avocata ei sa ii incredinteze custodia Irinei pe perioada procesului de divort. Dar si Irinel o vrea pe fetita.

Desi nu era citat oficial, Irinel Columbeanu s-a imbracat ca de sarbatoare si putin dupa ora 7 a parasit resedinta de la Izvorani avand ca destinatie Judecatoria Buftea.

La judecatorie surpriza! Desi se ceruse judecarea dosarului in regim de urgenta si fara citarea partilor, avocata Monicai a venit totusi sa pledeze in favoarea clientei sale.

O alta surpriza avea sa fie dezvaluita de avocata Monicai Columbeanu in fata magistratilor -aceasta avea de gand sa asiste la dezbateri, dar a stat ascunsa in masina.

Dupa ce a aflat ca Irinel a cerut la randul sau custodia copilului, avocata Monicai a incercat sa traga de timp cerand anchete sociale atat la resedinta de la Izvorani cat si la locuinta pe care Irinel i-a donat-o Monicai, si unde locuiesc acum Irina si bunica din partea mamei.. In plus, a scos la lumina o declaratie notariala prin care Irinel recunostea ca n-a finantat recenta vizita in statele unite a Monicai.

Ca sa puna capat atacurilor reciproce, judecatorul a refuzat sa accepte si alte probe si a anuntat ca va lua o decizie pana luni.

"Am aflat din presa ca Monica a inaintat cererea de divort", a declarat Irinel Columbeanu in primul interviu realizat dupa ce sotia sa a depus cererea de divort. "Daca cu Moni poate am dat gres, cu Irinuca sigur nu o sa dau", a mai spus acesta.

Daca cu Moni poate am dat gres, cu Irinuca sigur nu o sa dau.Milionarul Irinel Columbeanu a declarat ca va lupta pentru Irina "pana la capat."

Despre partaj

Irinel Columbeanu: Nu exista un contract prenuptial. In legatura cu partajul, nu prea avem ce imparti.

In ceea ce priveste partajul, Irinel Columbeanu a declarat ca aceasta chestiune nu ar trebui sa intre in discutie, amintind de faptul ca el i-a donat Monicai un apartament in zona Pietei Victoria. In acest apartament stateau Irinuca impreuna cu bunica ei, pentru ca gradinita la care merge fetita este aproape. Irinel a mai spus ca, daca lucrurile se vor complica, exista posibilitatea de revocare a donatiei, pentru ca apartamentul trebuie sa ramana Irinucai.

Irinel Columbeanu o asteapta acum in sala de judecata pe Monica, astfel ca procesul se va desfasura in prezenta ambilor parinti. Amandoi vor putea sa-si justifice pozitia.

Irinel Columbeanu a declarat, la intrarea in sala de judecata, ca va plati pensia alimentara, dar ca nu este de acord cu incredintarea copilului mamei si ca va lupta pentru Irinuca "pana la capat".

El mai spus ca nu vrea sa se "bata" cu Monica in "conditii" (mai bune de crestere a Irinucai), ci in "conceptii".

Reporter (R): V-a luat prin surprindere cererea de divort?

Irinel Columbeanu (IC): Nu pot sa zic ca m-am asteptat, dar era o varianta. Am aflat in presa de introducerea actiunii de divort.
O incercare de a-mi fura copilul, nu din partea ei (a Monicai, n. red.), ci din partea unor avocati. Vinovat este un sistem care mi se pare total dezorganizat.

R: Sunteti de acord sa divortati?
IC: Da, sigur.

R: Cu regrete?
IC: Cu multe regrete.

R: Aveti ce se va reprosati in legatura cu mariajul?
IC: Da. Cea mai mare vina este ca am stat de vorba cu jurnalistii. Mi se pare normal ca vrea sa-si recapete numele de domnisoara. E o chestie de comun acord.

R: Monica cere custodia fetitei si dvs sa-i platiti o pensie alimentara.

IC: Pensia o voi plati fara sa fiu obligat. In ceea ce priveste incredintarea, nu sunt de acord.

SURSA :STIRILE PRO TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu