sâmbătă, 19 februarie 2011

Bercea Mondial, prins de poliţişti în Bucureşti

Sandu Anghel,  zis Bercea Mondial, dat în consemn la frontieră după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, a fost prins de poliţişti, sâmbătă seară, în Sectorul 5 din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai IGPR. Bercea Mondial a fost prins în jurul orei 20.00, în Sectorul 5 din Capitală, în urma

Acţiunea autorităţilor a fost coordonată de procurori ai Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi sprijinită de SRI.
Bercea Mondial este dus de poliţişti în judeţul Olt, pentru a fi audiat de procurori.
Anchetatorii care se ocupă de dosarul în care Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din Slatina, au fost contactaţi de acesta, el spunându-le că se va prezenta singur la Parchetul Tribunalului Olt pentru a fi audiat în cazul înjunghierii nepotului său.
"El a spus că vine încă de ieri (vineri - n. r.), dar nu a mai ajuns să fie audiat", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Olt.
unei acţiuni a poliţiştilor de la investigaţii criminale.
Rudele lui Bercea Mondial afirmă că unul dintre fiii minori ai interlopului l-ar fi înjunghiat pe nepotul său, Ionuţ Anghel, zis Mercedes.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Dolj, inspector Veronica Constantin, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX că Sandu Angel este dat în consemn la frontieră.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Dolj, agent Amelia Căprărin, în judeţ s-au desfăşurat "filtrele auto obişnuite", recunoscând însă că "se urmăreşte" şi prinderea lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.



Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, este cercetat de poliţişti într-un dosar de tentativă de omor după ce, joi seară, şi-a fi înjunghiat un nepot, care în urma incidentului a fost dus la Spitalul Judeţean din Craiova.
Familia lui Sandu Anghel se află de mai mult timp în conflict cu cea a nepotului său Ionuţ Anghel.
În noiembrie 2010, Bercea Mondial a fost implicat într-un conflict cu acelaşi nepot, Ionuţ Anghel. Atunci, Bercea Mondial a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina după ce maşina sa a fost lovită din spate de cea a nepotului său, în urma impactului autoturismul în care se afla Anghel răsturnându-se pe un câmp din apropriere de comuna Mărunţei (Olt).
Bercea Mondial este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, iar în urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.
În februarie 2010, Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial, ceremonia având loc la o biserică de cartier din Constanţa.
Preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria Băsescu, au participat, în septembrie 2009, la Festivalul romilor de la Costeşti. Băsescu a asistat la un spectacol de dansuri şi muzică ţigănească, fiind luat la un moment dat de câţiva tineri şi dus pe scenă, unde a dansat alături de ei. Preşedintelui i-a fost reproşat ulterior faptul că s-a întâlnit, acolo cu Bercea Mondial, cu care, împreună cu soţia, a dansat.
sursa :mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu