luni, 15 august 2011

Muzeul Naţional de Automobilistică Beaulieu va prezenta începând cu ianuarie 2012 cea mai mare expoziţie de maşini care au jucat în James Bond.

Celebrul agent britanc James Bond are o mulţime de fani în întreaga lume, iar Muzeul Naţional de Automobilistică Beaulieu pregăteşte o mare supriză pentru aceştia. De anul viitor, EON Productions alături de Empire va prezenta în cadrul muzeului britanic cea mai mare expoziţie de maşini care l-au însoţit pe 007 în toate misiunile sale, potrivit automarket.ro.foto :automarket.ro.
Expoziţia va fi deschisă începând cu ianuarie 2012 şi se va încheia în luna decembrie. În cadrul acesteia, fanii lui James Bond vor putea admira modelul Aston Martin DBS din Quantum of Solace, Jaguar XKF din Die another day, Aston Martin DB5 model care a jucat în Goldeneye şi nu în ultimul rând, un Rolls-Royce Phantom din 1937 care l-a însoţit pe 007 în filmul Goldenfinger.

În total, organizatorii vor expune 50 de vehicule care s-au făcut remarcate în seria James Bond. "Succesul de care s-a bucurat prima expoziţie James Bond din 2001, suntem încântaţi să lucrăm încă o dată alături de EON", a declarat Stephen Munn, director comercial Beaulieu. Mai mult decât atât, anul viitor Muzeul Naţional de Automobilistică Beaulieu împlineşte 40 de ani de la inaugurare.


sursa: REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu