joi, 18 august 2011

Blestemul adus de Triunghiul Bermudelor. Cimitirul din adancuri ce a inghitit sute de vieti omenesti

Triunghiul Bermudelor este cunoscut pentru "setea" sa necontrolata si inexplicabila. Apele din aceasta zona au inghitit de la barci, la vapoare, si chiar avioane. Afla din materialul de mai jos cateva ipoteze care explica ciudatul fenomen.

Cunoscuta sub si sub numele de Triunghiul Diavolului, zona se afla in partea de nord-vest a Oceanului Atlantic, fiind delimitata de Insulele Bermude, Florida si Puerto Rico.

Zborul 19

Reputatia stranie a Triunghiului Bermudelor a inceput pe 5 Decembrie 1945, cand zborul 19 - o escadrila de 5 bombardiere americane- a disparut intr-un mod bizar in timpul unui exercitiu de rutina.

Avioanele fusesera complet echipate si verificate cu foarte mare atentie inainte sa decoleze din statia navala Fort Lauderdale, Florida. Iar ceea ce face ca disparitia sa fie si mai misterioasa este faptul ca disparitia s-a petrecut in timp de pacea, reducand posibilitatea ca avioanele sa fi fost doborate de forte inamice.

Inainte de a pierde contactul cu baza navala din Florida, liderul zborului 19 a mentionat: "Totul pare ciudat, chiar si oceanul. Intram in apa alba, nimic nu pare cum trebuie".

Star Ariel

Triunghiul Bermudelor este considerat a fi responsabil pentru disparitia a peste 50 de nave si 20 de avioane in ultimul secol, conform Marinei Americane.


G-AGRE Star Ariel, un avion de pasageri al companiei engleze British South American Airways a disparut pe data 17 ianuarie 1949. Conditiile meteo din acea zi erau favorabile unui zbor, iar ramasitele avionului nu au mai fost gasite, aceste fapte sporind misterul macabru al acestei zone. Toti cei 7 membri ai echipajului si cei 13 pasageri au murit.

Sulphur Queen

Pe aceasta nava, care transporta sulf topit, se aflau 39 de membri ai echipajului, care au disparut impreuna cu ambarcatiunea langa coasta de sud a Floridei.

Ultimul mesaj de pe Sulphur Queen a fost trimis pe 4 februarie 1963. Dupa ce nu s-a mai putut stabili vreo legatura cu cei de pe nava, echipaje de salvare au fost desemnate pentru a o localiza, dar acestea nu au gasit decat cateva fragmente din epava navei si cativa colaci de salvare.


Explicatii si ipoteze:

Pentru a gasi o explicatie compatibila cu realitatea au fost luate in calcul mai multe ipoteze, cateva din ele fiind legate de lumea extraterestra.

Alte explicatii cu iz paranormal au fost indreptate catre rapiri extraterestre, portaluri catre alte dimensiuni, anomalii ale campului magnetic, fenomene geofizice, bule masive de gaz metan.

O teorie cunoscuta este aceea a legendarului oras pierdut Atlantida, care s-ar afla pe fundul apelor din zona, interferand cu vasele din apropiere.

Explicatii plauzibile:

Daca privesti detasat cazul, numarul disparitiilor din Triunghiul Bermudelor nu este mai mare decat al altor regiuni de trafic naval, neexistand nicio evidenta care sa sustina faptul ca numarul vaselor disparute in zona este neobisnuit de mare.

Potrivit Marinei Americane, Curentul Golfului (Gulf Stream) poate face ca vremea sa se schimbe rapid si violent si poate sterge repede orice dovada a unui dezastru.

sursa protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu