duminică, 23 ianuarie 2011

Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare

Realizatorul TV Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare, proces care va dura circa două săptămâni la Spitalul Universitar din Innsbruk, urmând să fie continuat apoi la o clinică din România.

La aproape o săptămână de la accident, Şerban Huidu a părăsit Terapia Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Cel mai probabil peste două săptămâni Huidu va reveni în România pentru a continua recuperarea, potrivit informaţiilor prezentate în jurnalul de ştiri de joi, difuzat la Prima TV de la ora 18.00.
De asemenea, potrivit Prima TV, Şerban Huidu a început exerciţiile fizice şi face aproape zilnic examene medicale. Perioada de recuperare a lui Şerban Huidu va dura până la două săptămâni la Innsbruk, urmând ca apoi recuperarea să fie continuată de realizatorul TV la o clinică din România.
Vlad Huidu, fratele lui Şerban, a spus că starea realizatorului TV evoluează în fiecare zi.
"L-au mutat de la Terapie Intensivă într-o rezervă. Starea lui este bună, evoluează în fiecare zi foarte bine. Aşteptăm momentul în care va ieşi din spital pentru a putea oferi mai multe informaţii despre ce s-a întâmplat, despre starea lui", a spus Vlad Huidu.
Şerban Huidu a fost mutat, miercuri, din secţia de Terapie Intensivă într-o rezervă a Spitalului Universitar din Innsbruk.
susa : mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu