duminică, 23 ianuarie 2011

Şerban Huidu este slăbit, dar rezultatele testelor medicale sunt foarte bune

Realizatorul TV Şerban Huidu a fost mutat, miercuri, din secţia de Terapie Intensivă într-un salon al Spitalului Universitar din Innsbruk.

Serban Huidu tocmai a fost mutat din secţia de Terapie Intensivă, potrivit informaţiilor prezentate în jurnalul de ştiri de miercuri, difuzat la Prima TV de la ora 18.00.
Realizatorul TV ar fi trebuit să fie transferat încă de marţi într-o rezervă a spitalului din Innsbruk, însă mutarea acestuia a fost amânată de medici. Marţi, Prima TV anunţa că Şerban Huidu se simte bine, glumeşte şi abia aşteaptă să părăsească spitalul.
Alături de acesta se află în continuare soţia sa, Cristina, şi fratele lui, Vlad. Aceştia îl vizitează pe Şerban Huidu la intervale scurte de timp, pentru a nu-l obosi. "Vorbeşte, face glume, răspunde la glume. Mănâncă, bea, e foarte agitat, se mişcă în continuu şi vrea să se dea jos din pat", a declarat, marţi, Vlad Huidu. El a precizat că fratele lui, Şerban, a răspuns foarte bine la toate testele. "Medicii sunt extrem de mulţumiţi de cum evoluează starea lui", a mai spus Vlad Huidu.
Luni, se anunţase printr-un buletin remis de medici că Huidu va fi mutat în cursul zilei de la Terapie Intensivă într-un salon al secţiei de Neurologie a spitalului.
Potrivit medicilor, recuperarea ar putea dura între două săptămâni şi o lună. Huidu va rămâne internat cel puţin două săptămâni, dar recuperarea sa completă ar putea dura câteva luni.
De asemenea, medicii au precizat că Huidu se recuperează foarte rapid, dar că este în continuare slăbit.
Realizatorul TV Şerban Huidu a ieşit, sâmbătă, din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck, anunţa, în acea zi, Prima TV.
"E minunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte, comunică bine cu doctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, soţia realizatorului TV, într-un material difuzat sâmbătă, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.
Unul dintre medicii care îl tratează pe Şerban Huidu preciza că situaţia medicală a acestuia este foarte bună şi că sunt aşteptate rezultatele unor noi analize.
Miercuri, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.
Conform ultimului buletin medical privind starea de sănătate a lui Şerban Huidu, rezultatele testelor sunt foarte bune.
Purtătorul de cuvânt al spitalului a precizat, în buletinul medical, că Huidu a vorbit şi s-a ridicat pe pat. De asemenea, acesta a precizat că starea de sănătate a realizatorului TV este din ce în ce mai bună.
Şerban Huidu este uşor slăbit, medicii luând decizia ca el să rămână în continuare la Terapie Intensivă, unde va fi monitorizat în permanenţă.
Realizatorul TV Şerban Huidu a ieşit din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck, anunţa, sâmbătă, Prima TV.
"E minunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte, comunică bine cu doctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, soţia realizatorului TV, într-un material difuzat sâmbătă, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.
sursa : mediafax .ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu