duminică, 23 ianuarie 2011

"Cronica Cârcotaşilor" de pe Kiss FM, reluată de luni, fără Şerban Huidu

Emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor" de pe postul de radio Kiss FM va fi reluată de luni, fiind prezentată de Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a declarat pentru MEDIAFAX Corina Vâlcu, PR al radioului.


Potrivit reprezentantului radioului, Şerban Huidu îşi continuă programul de recuperare şi nu se ştie data exactă la care va reveni în emisiune.
"Şerban va fi doar ascultător. Nu se ştie exact când va reveni", a declarat Vâlcu, adăugând că este posibil ca luni cei doi prezentatori ai emisiunii să intre în legătură directă prin telefon cu Huidu.
Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii.. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale. Huidu a ieşit pe 1 ianuarie din coma indusă.
În prezent, realizatorul TV Şerban Huidu se simte bine şi face exerciţiile din programul de recuperare fizică la Spitalul Universitar din Innsbruk, însă nu se ştie deocamdată când se va întoarce în ţară.
Şerban Huidu are 34 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".
sursa:mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu