sâmbătă, 21 iulie 2012

A mers in fiecare zi la solar in ultimii 10 ani. “Nici daca mi-ati spune ca am cancer de piele nu cred ca m-as opri”


Trisha Paytas, un model din Los Angeles a povestit mandra la emisiunea “Good Morning America” ca in ultimii 10 ani n-a lipsit nici macar o zi de la solar. Acest obicei a costat-o 5.000 de dolari anual, 50.000 de dolari pana acum.

Tanara, in varsta de 25 de ani, a fost dusa pentru prima data la solar de mama ei, pe cand avea 15 ani si de atunci a devenit dependenta. Uneori merge la salonul de bronzat si de doua ori pe zi. “Merg in fiecare dimineata. E obiceiul meu.”

Top 6 obiceiuri proaste care se transmit de la mama la fiica


Nici amenintarea cancerului nu o sperie pe Trisha. “Nici daca mi-ati spune ca am cancer de piele nu cred ca m-as opri.”

Se pare ca motivul pentru care bronzul artificial ar merita orice sacrificiu de sanatate e increderea in sine pe care i-o da.

“Am vazut cum arat palida si nu seman cu mine. Cand vezi pe cineva bronzat te gandesti ca arata wow, grozav.”, a explicat ea.


Chiar daca cancerul de piele este acum al doilea cel mai intalnit tip de cancer in randul femeilor de 20 de ani si noi studii demonstreaza ca femeile sub 30 de ani care folosesc solarul isi cresc riscul de a avea melanoma cu 75%, toate aceste informatii nu sperie fetele precum Trisha, numita “tanorexice”.

Tu mergi des la solar sau stii pe cineva care o face? Ce parere ai despre aceasta obsesie pentru bronzatul artificial?

sursa protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu